Bebek & Çocuk Sabunu

Bebek & Çocuk Sabunu

Küçük yaşlardan itibaren yeni doğan bebeklerin ve büyüme çağındaki çocukların hijyenik bir temizlenme uygulamasında bulunmaları için üretilen bebek, çocuk sabunu tamamen doğal elementlerden oluşan, vitamin ve mineral bakımından cilde faydalı içeriklerden oluşur. Bebek, Çocuk sabunu kullanımında ebeveynlerin en fazla dikkat ettikleri sürecin başında doğallık ve sabunun üretim süresindeki gelişmeler ön plana çıkarılır. Bebek, çocuk sabunu tamamen soğuk sıkım zeytinyağı ve kaynamadan yapıldığı için tüm vitaminleri üretim sürecinden itibaren saklı tutulmalıdır.

Bebek, çocuk sabunu faydaları

Cildi kurutmaz nemlendirerek yumuşak bir doku sunar.

Bebeklerde ve çocuklarda sentetik bir koku sunar.

Ciltteki iltihabı azaltır. Bebek ve çocuk sabunları, ciltteki iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir. Bu, egzama ve sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarından mustarip bebekler ve çocuklar için faydalı olabilir.

Sivilce ve akne oluşumunu önler. Bebek ve çocuk sabunları, antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir. Bu, sivilce ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.

Alerjiler, bebeğinizin veya çocuğunuzun alerjisi varsa, alerji yapmayan sabunlar tercih etmelisiniz bu açıdan doğal ürün olduğuna emin olduğunuz markaları tedarik etmeniz sağlıklı olacaktır.

Cildi besler, zararlı bakterilerin temizlenmesini sağlar.

Yeni doğan bebeklerin ciltleri hassas oldukları için asit ve florür bakımından doğal elementlerden oluşan bu sabunlar oldukça faydalıdır.

Savonnova Bebek ve Çocuk Sabunu

Savonnova bebek ve çocuk sabunu, tamamen doğal elementlerden, içerisindeki vitamin değerleri korunarak muhafaza edilerek üretilir. Yeni doğan bebek ve büyüme sürecindeki çocukların cilt yapısına uygun bir tasarımla tüketiciye sunulan Savonnova bebek ve çocuk sabunu cildin tahriş olmasını önleyerek, bebeklerde kaşıntı ve pişik oluşumunu engeller. Bebeğin cildinde nem oranını dengeleyen Savonnova bebek ve çocuk sabunu ayrıca kurumasını engelleyerek kabuklanmayı da tamamen ortadan kaldırır. Sentetik kokusuyla hoş bir koku sunan Savonnova bebek ve çocuk sabunu cildi besleyerek parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Diğer sabun markalarına göre saflık oranı daha yüksek olan Savonnova bebek ve çocuk sabunu üretim sürecinde hijyenik paketleme seçenekleriyle el değmeden raflardaki yerini alır. 

Paylaş: