Doğal mucizenin adı: Keçi Sütü Sabunu

Doğal mucizenin adı: Keçi Sütü Sabunu

İçerisindeki doğal mineral, vitamin ve proteinleri barındıran keçi sütü sabunu cildi nemlendiren, besleyen ve koruyan faydalara sahiptir. Keçi sütü sabunu diğer katkılı ürünlere göre doğal karışımıyla cildinizin tüm bileşenlerine sağladığı nemli dokunuşla ferahlık sağlarken, kokusu ve gözeneklerin de temizlenmesinde önemli rol oynar. Cildin tahriş olmasını engelleyen, yaşlanma belirtilerini geciktiren formülüyle yoğun bir kullanıma sahip olan keçi sütü sabunu son yıllarda kişisel bakım ürünlerinin içerisinde en fazla popüler ürünler kategorisinde de ön sıralarda yer alıyor. Gündelik hayatta ciltte karşılaşılan hastalıklarında doğal tedavi yöntemleriyle iyileştirilmesinde oldukça yaygın bir kullanıma sahip olan keçi sütü sabunu cildin elastikiyetini artırır, nem oranını yükseltir, egzama, sedef gibi hastalıkları ortadan kaldırır ve cildin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. 

Keçi Sütü Sabun nasıl kullanılır ?

Kişisel bakım ürünleri arasında en fazla tüketilen ürün kategorisinde yer alan keçi sütü sabunu, doğal ve estetik bir cilt görünümü için tercih edilir. Genelde sabun dışında yüz yıkama jeli olarak da tasarlanan ürünü kullanmak için bir miktar sabunu elinize alın ve köpürene kadar ovalayın. Masaj yaparak uygulayın ve birkaç dakika sonra ılık suyla durulayın. Duş esnasında kullanmak istediğiniz bölgelere de masaj yaparak uyguladığınız keçi sütü sabununu ılık su ile durulayarak cildinizin daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Keçi sütü sabunu seçerken nelere dikkat edilmeli ?

Keçi sütü sabunu seçerken doğal ve katkısız bir ürün olduğuna dikkat edin. Güvenilir ve tanınan markaların üretim yaptıkları ürünleri tercih edin. Katkılı ve doğal olmayan ürünlerin ciltte oluşturacağı tahrişler sebebiyle mağduriyet yaşamamak için ürün özelliklerini inceleyerek satın alma gerçekleştirin.

Savonnova Keçi Sütü Sabunu

Kişisel bakım sektörünün en yeni markalarından Savonnova diğer markalara göre doğal ve katkısız ürün seçimleriyle oldukça yaygınlaşmaya devam ediyor. Cildin beslenmesi, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasında büyük rol oynayan keçi sütü sabununu doğal haliyle tüketime sunan Savonnova üretim sağladığı keçi sütü sabununun en doğal formül bileşenleriyle faydalı bir cilt bakım ürünü olmasına da katkı sağlıyor.

Savonnova Keçi Sütü Sabunu içerisindeki doğal formülü ve katkısız ürün içeriğiyle cildin beslenmesine %100 fayda sağlarken, cilt hastalıklarının doğal formülüyle kalıcı iyileşme sağlamasına da yardımcı oluyor. Son yıllarda artan kişisel bakım sektör markaları katkılı ve doğal olmayan ürünlerin piyasa koşullarından faydalanılarak tüketici için tehlikeli bir satış ürünü haline gelmesine yol açıyor. Savonnova Keçi Sütü Sabunu aktif bileşenleriyle kısa sürede cildi onarıyor, rahatlatmasıyla daha parlak bir görünüm kazanmasına da önemli bir fayda sağlıyor.

Keçi Sütü Sabunu Faydaları

  • Cildi onarır, hassas ciltlerin tahriş olmasının önüne geçer.
  • Cildin ihtiyacı olan vitamin, mineral ve kolajen gereksinimini karşılayarak daha elastik bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Deri üzerindeki gözeneklerin boşaltılarak daha rahat ve sakin bir cilt görünü sunar.
  • İçerisindeki doğal formülüyle sedef, egzama ve diğer cilt hastalıklarının da tedavi edilmesine yardımcı olur.
  • Antioksidan özelliğiyle cilt hücrelerinin hasar görmesini engeller.
  • Cildin pH dengesini korur ve nem oranının artmasına katkı sağlar.

Savonnova Keçi Sütü Sabunu, %100 doğal ürün içerikleriyle cildi korur, tüm bileşenleriyle faydalı olur. Keçi Sütü Sabunu fiyatları markaların üretim aşamasındaki gramaj ve paketlenmesi dahil uygulandığından ötürü değişiklik göstermektedir. Standart bir 100 gr keçi sütü sabununun fiyatı 130 ile 200 lira arasında bulunmaktadır.

Paylaş: