Argan Sabunu Omega ve E Vitamini Deposu

Argan Sabunu Omega ve E Vitamini Deposu

Argan sabunu, argan yağı özünden üretilen bir sabun türüdür. Cilt ve saç için oldukça faydalı olan Argan sabunu, E vitamini, omega-3 ve omega-9 yağ asitleri bakımından oldukça zengindir. Argan sabunu ciltteki nemlendirici özelliği ile cildin kurumasını ve tahriş olmasını önler. Argan yağının içerisinde bulunan antioksidanların cildin ihtiyacı olan kolajen üretimi ile birlikte elastikiyetini artıran Argan sabunu cildin yaşlanmasını geciktiren özel bir formüle de sahiptir. Cildin güneş ışınlarından zarar görmesini engelleyen Argan sabunu uzun süreli güneş yanıklarının tedavi edilmesinde de doğal bir onarıcı ürün olarak kullanılır. Argan sabunu içerisindeki antioksidanlar ile birlikte saç derisinin beslenmesine ve nemlenerek saç dökülmelerinin sona ermesine katkı sağlar. Argan Sabunu E vitamini dışında vücudun ihtiyaç duyduğu A, C ve F vitaminlerini de organik yapısında barındırır. 

Argan Sabunu içerisindeki antioksidan ile birlikte ciltteki koyu lekelerin giderilmesine yardımcı olur ve hiperpigmentasyon problemlerini hızla giderir. 

Argan Sabunu Kullanımı

Argan Sabunu doğal bir sabun olduğundan dolayı nemli ciltlerde ovalanarak köpürtülür ve böylece uygulanan noktalarda daha faydalı bir etkiye sahip olur. Argan sabunu her cilt tipine uygundur Bundan dolayı ciltte ilk kullanımlarda meydana gelebilecek tahrişlere karşı dikkatli olunmalıdır.

Argan Sabunu ve Saç

Argan yağı içerisindeki özel antioksidan formüller sebebiyle saçların diplerindeki kurulduğu gideren ve nemlendirerek sağlıklı bir görünüm kazanmasında oldukça etkilidir. Argan Sabunu aynı formüller özelliğe sahip olduğundan dolayı saçın daha yumuşak ve parlak bir görünüme sahip olmasına yardımcı olurken genç yaşlarda özellikle başlayan saç dökülmelerinin de giderilmesinde önemli bir doğal tedavi ürünüdür. Argan sabunu banyoda kullanılan şampuanın yerine kullanılmalıdır. Banyo esnasında saçın ıslanarak nemlendirilmesi sonrası tüm bölgelere uygulanan Argan Sabunu birkaç dakika saç köküne masaj yapılarak da daha sağlıklı sonuçlara yardımcı olabilmektedir. 

Argan Sabunu Faydaları

  • Argan Sabunu içerisinde bulunan antisebun maddesi ile ergenlik dönemlerinde sebum fazlasının olmasından ötürü meydana gelen aknelerin tedavi edilmesinde oldukça yaygın kullanılan bir doğal üründür. 
  • Argan sabunu içerisinde antifunga ve antibakteriyel özellikler barındırdığından deride oluşan veya oluşmaya başlayan yara, mantar gibi olumsuz cilt hastalıklarının çözümünde iyileştirici bir özelliğe sahiptir. 
  • Argan sabunu bulunan bol E-vitamini ile bedende su tutulmasını sağlar böylece cildin kuru kalmasının da önüne geçer. 
  • Argan Sabunu antioksidan açısından oldukça zengindir. Cildi yumuşatan ve parlatarak pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayan Argan sabunu siyah nokta ve oldukça yaygın kullanılan sivilcelenmeden dolayı yaşanan sorunlarında çözümü olarak kullanılır.

Savonnova Argan Sabunu 

Doğal kişisel bakım ürünlerinin üretimiyle her bireyin doğanın şifa kaynağı ürünleriyle iyileştirilmesi için portföyüne yeni dokunuşlarda bulunan Savonnova Argan Sabunu ile cildin nemlendirici oranını yükselten bileşenleri onarıcı bir sorumluluğa sahiptir. Savonnova Argan Sabunu diğer şampuan markalarına göre doğal bileşenlerinden yüksek miktarda faydalanılan bir ürün olduğundan saç diplerindeki kabuklanmaların giderilmesi, kuru saçın nemli yapısıyla hacim kazanmasında oldukça etkilidir. Savonnova Argan Sabunu saç dökülmelerinde de saçın beslenerek yıpranmasının da önüne geçer. Savonnova Argan Sabunu içerisindeki zengin antioksidan ve vitaminlerle kapalı cilt tonunun daha açık bir seviyeye ulaşmasına da katkı sağlar. Savonnova Argan Sabun, Argan yağı özünün özenle işlenerek tüm kullanım alanlarında faydalı bir doğal ürün olarak kazanılmasına hissedilir bir değişim sunar.

Paylaş: