Avokado Sabunu Tropikal Onarıcı Yağın Mucizesi

Avokado Sabunu Tropikal Onarıcı Yağın Mucizesi

Avokado sabunu, Avokado yağından üretilen, doğal kullanılırlığı fazla, vücudun nem oranını artıran, antiseptik bir sabun türüdür. E vitaminin oldukça yoğun bileşenlerle barındığı Avokado sabunu, cildin yumuşak ve parlak bir yapıda olmasına destek olur. 

Avokado Sabunu içerisinde A, D, E ve K vitaminleri, potasyum, magnezyum ve bakır bulunur. Avokado sabunu özellikle kuru ve hassas ciltler için pratik sonuçların alındığı doğal bir ürün olarak tanımlanabilir.

Avokado Sabunu Faydaları 

  • Avokado sabunu, güneş ışınlarının ciltte oluşturacağı zararlara karşı bir kalkan görevi görmektedir.
  • Avokado sabunu, cildinde çatlaklık ya da kuruluk olanlar için cildin nemlendiren ve hasarlı bölgelerde dokuyu onaran bir etkiye sahiptir. 
  • Avokado sabunu, cildin canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. 
  • Avokado Sabunu, egzama, sedef veya akne gibi cilt hastalıklarına karşı uygulanan doğal tedavi yöntemlerinin en büyük iyileştirici özelliğe sahip antibiyotiklerindendir. 
  • Avokado sabunu, içerisinde bulunan antioksidan ile vücutta meydana gelebilecek olan kırışıklıkları gidererek yaşlanmayı geciktirir. 
  • Avokado sabunu, doğal bir antiseptik olarak tanımlanan avokado sabunu cildin bakterilerden ve mikroplardan arınmasında önemli bir etkendir. 
  • Avokado sabunu cildin dış darbelere karşı korunmasına fayda sağlar. 
  • Avokado sabunu gergin ve kuru cilt yapısını nemli ve elastik bir görünüme kavuşturur. 

Avokado Sabunu Kullanımı

Avokado sabununun pratik bir kullanımı vardır. Avokado sabunu kullanımında etkili sonuçlar elde etmek için günde en az bir defa yüzünüze veya cildinizin herhangi bir noktasına uygulamanız gerekmektedir. Öncelikle sabunun uygulanacağı nokta tamamen ıslatılır, sabun ovalanarak köpürtülür ve birkaç dakika sonra ılık bir su ile tamamen durulanır. Avokado sabununun kullanımından sonra vücudunuzun öncekine göre daha yumuşak ve nemli bir yapıya kavuştuğunu göreceksiniz. Avokado sabununu kuru cilt görünüme sahip kişilerin günde birden fazla uygulaması belirli saat aralıkları ile gerçekleştirilen kullanım sonrasında etkisini daha da artıracaktır.

Avokado Sabununun yan etkileri var mıdır?

Avokado sabunu tüm cilt tiplerine uygun ve kanıtlanmış bir yan etkisi bulunmamaktadır. Avokado sabununun cildinize alerjik bir etki bırakabileceğinizden şüphe ettiğinizde vücudunuzun küçük bir bölgesine uygulayarak muhtemel tahriş durumunu gözlemleyebilirsiniz. Kaşıntı, kızarıklık ve yanma gibi durumlarda avokado sabununu kullanmamanız önerilir.

Avokado sabunu kullanılırken dikkat edilmesi gerekenler;

  • Avokado sabunu içeriği tamamen doğal ve katkısız olmalıdır.
  • Avokado sabunu kullanılacak bölgelerin önceden ıslatılarak nemlendirilmesi faydalı olacaktır.
  • Avokado sabunu kullanımında ciltte tahriş meydana gelmemesi için alerji durumunuzu kontrol etmeniz gerekmektedir.
  • İleri düzey cilt hastalıklarında avokado sabunu kullanmanız önemlidir.

Savonnova Avokado Sabunu

Kişisel bakım ürünlerinde doğallığı ve tüm cilt tiplerine uygun ürün portföyüne yönelik gelişmeler gösteren Savonnova ürettiği Savonnova Avokado Sabunu içerisindeki doğal bileşenlerin cilt ve saç bakımlarında %100 fayda sağlayan bir uygulamayla kullanılmasını hedeflemektedir. Savonnova Avokado Sabunu vücut üzerindeki gözeneklerin boşaltılarak temizlenmesini sağlar, kuru ciltlerde tahribat meydana getirmemek için nem seviyesini yükseltir. Savonnova Avokado Sabunu diğer alerjik sabun türlerine göre doğal bir ürün olduğundan vücutta tahriş oluşturmaz. Savonnova Avokado Sabunu cildin daha sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Savonnova Avokado Sabunu sedef, akne ve sivilce tedavilerinde oldukça yaygın kullanılmaktadır. 

Paylaş: